AGENDA

 • Kunstroute Lochem
  Het Paasweekend staat voor Lochem in het teken van de jaarlijkse Kunstroute.
  Verspreid over de acht dorpskernen exposeren Lochemse kunstenaars op verschillende locaties; in hun eigen atelier, galerie of in een groepslocatie.

  Op 30 en 31 maart en 1 april bent u van harte welkom om hier mijn werk maar òòk het werk van vier uitgenodigde kunstenaars te komen bekijken.
  Deze kunstenaars zijn: 
  Elly van der Graaf met moderne, draagbare sieraden.
  Marike Cools met zwart-wit olieverfschilderijen.
  Annemien Lamberts met kleurrijke abstracte schilderijen.
  Willy Alferink met porselein sculpturen.

  Meer info over de kunstroute is te vinden op www.kunstinlochem.nl.
 • Goudse Keramiekmarkt 
  Elk jaar met hemelvaart wordt in Gouda een grote keramiekmarkt georganiseerd. Dit jaar op 9 en 10 mei. Topkeramisten uit binnen- en buitenland nemen de markt rondom het historische Oude Stadhuis in bezit. Tussen 10:00 en 17:00 uur tonen zij hun “hand made”, uit klei gemaakte kunst en gebruiksvoorwerpen en vertellen er met liefde over.
 • Expositie in de Timmertuin
  Veel gezelligheid in de tuin van Marian Timmer. Elk jaar met pinksteren stelt ze haar tuin open als bezoeklocatie voor de kunstroute van Berkenwoude. Een twintigtal  kunstenaars tonen hun werken aan het publiek. Dit jaar op 19 en 20 mei van 11.00 tot 17.00 uur.
 • Keramiekmarkt in Maaseik (B)
  Op het gezellige dorpsplein in Maaseik vindt op 30 juni weer de jaarlijkse  keramiekmarkt plaats. Te bezoeken van 9.00 tot 17.00 uur.

 • Keramiekmarkt in Mesch
  Voor de derde keer gehouden alweer, dit jaar op zondag 21 juli een internationale keramiekmarkt in het uiterste puntje van Limburg.

 

 

Een grote verscheidenheid aan kunst kunt u vinden bij Ward’s Art in Barneveld. Recent werk van mij is opgenomen in hun assortiment.
U vindt Ward’s Art op de Jan van Schaffelaarstraat 45 in Barneveld.