AGENDA

 • Brabant Art Fair
  De Brabant Art Fair is een beurs waar ik, op 18 en 19 maart, voor het eerst aan deel neem. De locatie is nieuw. Werd het vorig jaar nog in Breda gehouden nu is het verhuisd naar Tilburg en vindt het plaats in de voormalige, maar o zo mooie, hoofdopslagplaats van de NS, de zogenaamde Koepelhal.
  Ruim 100 kunstenaars tonen daar een selectie van hun mooiste kunstwerken en zelf zal ik er dus ook staan met mijn selectie. U vindt mijn stand op nr 85.
 • Kunstroute Lochem
  Het Paasweekend staat voor Lochem in het teken van de jaarlijkse Kunstroute. Verspreid over de acht dorpskernen exposeren Lochemse kunstenaars op verschillende locaties; in hun eigen atelier, galerie of in een groepslocatie.
  Op 8, 9 en 10 april heet ik u hartelijk welkom in mijn galerie/atelier om het werk dat ik afgelopen jaar gemaakt heb te komen bekijken.
  Meer info over de kunstroute is te vinden op www.kunstinlochem.nl..

 • Art-Fair Kunstraffinaderij te Nijmegen
  Dit multidisciplinair kunstspektakel, dat alweer zijn 8ste editie zal beleven, wordt gehouden op 21, 22 en 23 april in de recent verbouwde Stevenskerk in het historische hart van Nijmegen.
  Ongeveer 70 kunstenaars, uit de regio van Nijmegen en het Duitse grensgebied, zullen hun nieuwste werken presenteren.
 • Goudse Keramiekmarkt 
  Elk jaar met hemelvaart wordt in Gouda een grote keramiekmarkt georganiseerd. Dit jaar op 18 en 19 mei.Topkeramisten uit binnen- en buitenland nemen de markt rondom het historische Oude Stadhuis in bezit. Tussen 10:00 en 17:00 uur tonen zij hun “hand made”, uit klei gemaakte kunst en gebruiksvoorwerpen en vertellen er met liefde over.
 • Expositie in de Timmertuin
  Veel gezelligheid in de tuin van Marian Timmer. Elk jaar met pinksteren stelt ze haar tuin open als bezoeklocatie voor de kunstroute van Berkenwoude. Een twintigtal  kunstenaars tonen hun werken aan het publiek. Dit jaar op 28 en 29 mei van 11.00 tot 17.00 uur.
 • Keramiekmarkt in Maaseik (B)
  Op het gezellige dorpsplein in Maaseik vindt op 25 juni weer de jaarlijkse  keramiekmarkt plaats. Te bezoeken van 9.00 tot 17.00 uur.

 • Kunstbeurs Zutphen
  Voor de tweede keer gehouden, dit jaar op 14 en 15 oktober. Meer info later.

 

 

Een grote verscheidenheid aan kunst kunt u vinden bij Ward’s Art in Barneveld. Recent werk van mij is opgenomen in hun assortiment.
U vindt Ward’s Art op de Jan van Schaffelaarstraat 45 in Barneveld.